30 Ağustos 2016 Salı

Gümüş Kolye Modelleri ve Fiyatları 2017

925 ayar gümüş kolye modelleri ve fiyatları 2017 için eticaret sitemiz gümüş dükkanı adresimizi ziyaret edebilir, beğendiğiniz kolyeyi online satın alabilir dilerseniz hediye kolye siparişi verebilirsiniz. 
Sitemizden satın alacağınız kolye modellerinin ödemesini kapıda kargo personeline nakit ya da kartla ödeyebilirsiniz. Dilerseniz sitemizden online sipariş esnasında kredi kartınıza taksit de yaptırabilirsiniz. Sitemizden vereceğiniz online kolye siparişlerinde 40 TL ve üzeri siparişlerde kargo bedeli ya da başka bir ücret talep edilmez.
Sitemizden satın alacağınız kolye ler genelde resimlerinde de görüldüğü gibi kaynakla tutturulmuş 45 cm zincirle birlikte gönderilir. Bu tarz kolye çeşitleri hayalet kolye olarak adlandırılır. Diğer modeli ise kolye ucu ve ayrıca 45 cm gümüş zincirden oluşan 2 li modeldir. Satın alacağınız kolye ucunu dilerseniz kendi zincirinle de kullanabilirsiniz.
gümüş dükkanı kolye modelleri


Sitemizde yer alan başlıca kolye modelleri;

  1. Otantik Kolye Modelleri ; otantik kolyeler sarı ve rose altın kaplamalar içeren ve genelde otantik yakut, zümrüt taşları kullanılan nispeten büyük ölçü kolyelerdir. özellikle orta yaş bayanların tercih ettiği otantik kolye modelleri abiye, nişan kıyafetleri, özel gece elbiseleri ile uyumludur.
  2. Taşlı Kolye Modelleri Genelde doğal beyaz zirkon taş, turkuaz taşı, zümrüt ve yakut taşları kullanılan taşlı kolye modelleri zarif ve şıklığıyla size fark katacaktır.
  3. Sonsuzluk Kolyesi Modelleri Her dönem matematikte de kullanılan sonsuzluk figürü kolye ve bilekliklerde sonsuz aşk ve sevgiyi temsil eder. isimli, vav harfli, kalpli, vb onlarca çeşitten oluşan sonsuzluk kolyeleri genelde genç bayan kolyeleri olarak da bilinir.
  4. Kalpli Kolye Modelleri Dünyanın her ülkesinde aşkın sembolü olarak da bilinen kalp figürü altın ve gümüş takı sektörünün de vazgeçilmezlerindendir. Hemen her kuyumcu ya da gümüşçü de rafların en önlerinde farklı kalp kolye bileklik modeli görürsünüz. insanlık varoldukça da bayanların boyunlarında kalpli kolye hep var olacaktır. kalpli kolye fiyatları 30 TL den başlayan ücretlerle gümüş dükkanında.
  5. İsimli Kolye Modelleri Ona isminizin yazdığı kolyeyi hediye edin. Sizi hep boynunda taşısın. farklı yazı karakterleriyle istediğiniz ismi yazdırabileceğiniz isimli kolyeleri dilerseniz sarı ya da kırmızı altın kaplayabiliriz. Fiyatları 40 TL den başlayan isimli kolyeler dilerseniz 2 isimli, 3 isimli, 4 isimli, hatta 5 isimli aile kolyeleri şeklinde de tasarlanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder